Фотоконкурс від "Кола" «Грибний улов і незрівнянний риболов»

Конкурси
Юлія Малицька9 листопада 2014 о 08:002978 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фотоконкурс від "Кола" «Грибний улов і незрівнянний риболов»
Сезонний конкурс для любителів тихого полювання та риболовлі.

Фотоконкурс від

Сайт "Коло" оголошує фотоконкурс для справжніх МЕГАловів

«Грибний улов і незрівнянний риболов».

Осінь. Дощі. Початок грибного сезону та активної риболовлі. Провести день в лісовій тиші чи на березі річки наодинці з природою - без міської метушні та побутових проблем і повернутися додому з "уловом" - це абсолютно особливі відчуття!

Зазвичай як грибники, так і риболови фотографують зібране і спіймане. Тому ми пропонуємо вам фотоконкурс, у якому можна показати свої досягненнями не лише близьким та друзям, а й усім відвідувачам сайту. Крім цього, ви отримуєте можливість стати власником подарунків від партнерів конкурсу: магазину спорядження для подорожей та відпочинку «4 Сезони», магазину для риболовлі "Пескарь", етноресторації "Весела садиба".

А щоб ваше фото розглядати було цікавіше, прикріпіть до нього опис: хто на фото, де його зробили, можливо, курйозні ситуації, під час яких був зібраний аж такий «улов».

Переможці визначатимуться у двох категоріях:

Для грибників:

  • Володар грибів (Ви з кошиком грибів)
  • «Мій супергриб» (найбільший знайдений гриб)

Для рибалок:

  • «Король риболовлі» (ви і зв’язка риби)
  • «Рибний трофей» (найбільша спіймана риба)

Щоб стати учасником:

  • оберіть фото зі своєю «здобиччю».
  • напишіть пригоду, яка трапилася з вами під час риболовлі чи збирання грибів.
  • надішліть фото і розповідь з підписом (хто на фото і де його зробили) на e-mail :

mnika81@mail.ru

Переможці визначатимуться шляхом голосування, яке відбуватиметься за допомогою платних смс (вартість смс – 1 грн ). Результати будуть відображатись на сайті kolo.poltava.ua одразу після зарахування смс-голосу.

Конкурс триватиме з 10.10 до 08.12.2014

Переможці ортимають подарунки від партнерів конкурсу: магазину спорядження для подорожей та відпочинку «4 Сезони», магазину для риболовлі "Пескарь", етноресторації "Весела садиба".


Фотоконкурс від

Перші учасники сезонного фотоконкурсу