19-річний полтавець побив двох чоловіків, один від отриманих травм помер на місці

Кримінал
Наталія Сіробаб7 вересня 2016 о 12:531333 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 19-річний полтавець побив двох чоловіків, один від отриманих травм помер на місці
Хлопець побив двох чоловіків напідпитку та забрав у них мобільні.

19-річний полтавець побив двох чоловіків, один від отриманих травм помер на місці19-річний полтавець побив двох чоловіків, один від отриманих травм помер на місці, фото з сайту pl.npu.gov.ua

У Полтавське районне відділення поліції 42-річний полтавець повідомив, що в селі Розсошенці Полтавського району поблизу дороги лежить двоє чоловіків, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Полтавського районного відділення поліції та карета «Швидкої». Медики констатували смерть одного з чоловіків.

Правоохоронці з’ясували, що загиблий – 35-річний мешканець Полтавського району. Другий чоловік (29 років) – також житель Полтавського району – отримав тілесні ушкодження у вигляді саден.

Полісменам потерпілий пояснив, що він із товаришем розпивали спиртні напої. Чоловіки перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння, і останнє, що він пам’ятає – бійку з невідомим чоловіком. Подальші події потерпілий не пам’ятає.

Начальник Полтавського районного відділення поліції Олександр Кравченко повідомив:

– Проведеними оперативно-пошуковими заходами працівники районного відділення поліції встановили всі обставини події та особу, яка завдала тілесних ушкоджень чоловікам. Ним виявився 19-річний раніше не судимий мешканець обласного центру. Зловмисник ударами рук та ніг завдав тілесних ушкоджень потерпілим, від яких один чоловік згодом загинув. Крім того, полтавець заволодів особистим майном чоловіків – двома мобільними телефонами, документами та взуттям.

19-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та частиною 4 статті 187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Розпочали досудове розслідування.

Читайте також: Назвали ім’я підозрюваного у вбивстві трьох пішоходів на Полтавщині.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter