Чоловіка на Полтавщині засудили за перевищення мір самооборони

Кримінал
Ольга Матвієнко2 лютого 2016 о 15:091166 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чоловіка на Полтавщині засудили за перевищення мір самооборони
За перевищення меж самооборони чоловік заплатить близько 500 гривень штрафу.

Чоловіка на Полтавщині засудили за перевищення мір самооборониЧоловіка на Полтавщині засудили за перевищення меж самооборони. Фото – ua.korrespondent.net

51-річному жителю села Кунцеве Новосанжарського району в місцевому суді присудили сплатити трохи більше 500 гривень штрафу за перевищення мір самооборони.

Як повідомили на офіційному сайті ГУНП у Полтавській області, ще в серпні 2015 року між засудженим та його товаришем винила сварка під час розпивання спиртного. У потерпілого в руках був ніж. Захищаючись засуджений вихопив зброю із рук чоловіка, а потім у ході бійки кілька разів порізав його і наніс один проникаючий удар у правий бік.

Звинуваченого затримали правоохоронці на його ж подвір’ї. Свою провину він визнав у суді повністю. Його визнали винним у перевищенні меж необхідної самооборони та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Читайте також: Під час сварки «за чаркою» один чоловік поранив іншого ножицями

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter