На Полтавщині ледь не обікрали газову свердловину

Кримінал
Ольга Матвієнко7 вересня 2016 о 13:471052 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині ледь не обікрали газову свердловину
​Зловмисники вже почали скручувати елементи бурової вежі.

На Полтавщині ледь не обікрали газову свердловинуФото – pl.npu.gov.ua

У Гадяцькому районі поліцейські охорони затримали двох місцевих жителів за розукомплектування бурової вежі та крадіжку її елементів. Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Полтавській області.

Прямуючи по маршруту патрулювання, працівники Миргородського підрозділу поліції охорони біля однієї зі свердловин на польовій дорозі виявив сліди волочіння. Обстеживши територію, поліцейські виявили розукомплектування ремонтної бурової вежі.

Читайте також: У Кременчуці обікрали департамент соцзахисту

Напередодні працівники ГПУ «Полтавагазвидобування» розпочали демонтування вежі для її подальшої експлуатації в іншому місці, а невідомі вирішили їм таким чином «допомогти».

Невдовзі в ході пошуку поліцейські охорони виявили в кущах поблизу села Римарівки викрадені елементи металевої конструкції загальною вагою близько 2000 кг, а біля них – двох невідомих, яких затримали для з’ясування обставин.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Гадяцького відділу поліції. Встановили особи затриманих. Ними виявились місцеві жителі 1978 та 1984 років народження. Чоловіки були добре напідпитку та плутались у свідченнях, стверджуючи, що просто присіли відпочити.

На даний час Гадяцьким відділом поліції проводиться перевірка, а викрадені елементи бурової вежі повернули власнику.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter