На Полтавщині неповнолітні обікрали чоловіка

Кримінал
Наталія Сіробаб10 грудня 2015 о 12:23767 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині неповнолітні обікрали чоловіка
У Чутовому двоє учнів місцевого училища пригледіли на одному з подвір’їв запасні частини до трактора та викрали їх, коли з’явилася слушна нагода.

На Полтавщині неповнолітні обікрали чоловікаНа Полтавщині неповнолітні обікрали чоловіка, фото з сайту mvs.gov.ua (3 шт.)

До чергової частини Чутівського відділення поліції звернувся 49-річний житель райцентру. Чоловік повідомив, що невідомі особи викрали з його домогосподарства запчастин до трактора ДТ-75. Сума завданого збитку – близько 1800 гривень, повідомляють на сайті обласної поліції.

Під час розшуку місцеві оперативники перевірили раніше судимих осіб та неповнолітніх, схильних до вчинення злочинів.

На Полтавщині неповнолітні обікрали чоловіка

Начальник Чутівського відділення поліції Володимир Река повідомив:

– Правоохоронцям вдалося встановити, що крадіжку направляючого колеса та валу відбору потужності до трактора ДТ-75 вчинили двоє місцевих 17-річних учнів. Молодики прийшли до господарства потерпілого вночі та викрали металеві вироби. Принесли їх до господарства одного зі зловмисників та заховали в приміщенні літнього душу. Згодом продали односельчанину, а виручені кошти розділили та витратили на власні потреби.

На Полтавщині неповнолітні обікрали чоловіка

Працівники поліції речові докази вилучили та відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає обмеження чи позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, на Полтавщині чоловік обікрав товариша.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter