На Полтавщині солдата засудили на два роки

Кримінал
Ольга Матвієнко17 червня 2015 о 07:58989 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині солдата засудили на два роки
Військовослужбовця засудили за погрози вбивством старшому за званням.

На Полтавщині солдата засудили на два рокиНа Полтавщині засудили солдата за погрози старшині. Фото – www.depo.ua

Військова прокуратура провела розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень та погроз військовослужбовцем Збройних Сил, повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

Під час досудового розслідування встановили, що солдат строкової служби, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, наніс легкі тілесні ушкодження старшому за званням. Він ударив старшину в око. Іншому військовослужбовцю – старшому лейтенанту – погрожував вбивством та заподіянням тілесних ушкоджень.

Автозаводський районний суд Кременчука погодився з пропозицією державного обвинувача і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на термін два роки. Дії солдата кваліфікували за частиною 3 статті 405 – погроза або насильство щодо начальника, вчинені в умовах особливого періоду, крім воєнного стану, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Вирок пом’якшив той факт, що на суді хлопець у скоєному зізнався повністю.

До теми: Суд не пом’якшив вирок винному у дезертирстві солдату з Полтавщини

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter