На Полтавщині виявляють крадені автомобілі, які намагаються перепродати

Кримінал
Ольга Матвієнко16 лютого 2016 о 08:011180 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині виявляють крадені автомобілі, які намагаються перепродати
Зловмисники вдаються до підробки номерних знаків кузова.

На Полтавщині виявляють крадені автомобілі, які намагаються перепродатиПолтавців закликають бути обачними при покупці та продажі автомобілів. Фото – www.mikdai.gov.ua

Із початку року працівники територіальних сервісних центрів МВС в Полтавській області при взаємодії з підрозділом експертної служби МВС виявили п’ять автомобілів, агрегати яких змінили чи підробили. Після перевірки виявили, що три автомобіля перебувають у розшуку на території України, повідомили в секторі зв’язків з громадськістю РСЦ МВС в Полтавській області.

Наприклад, один із таких випадків зареєстрували 6 лютого. При знятті з обліку автомобіля TOYOTA PRADO під час перевірки даних по електронній базі НАІС, виявили, що згаданий автомобіль значиться у розшуку як викрадений в Донецькій області ще 2 січня 2015 року.

А 9 лютого в області виявили два «сумнівні» автомобіля. У Територіальний сервісний центр № 5346 звернувся житель Харкова з приводу перереєстрації придбаного ним автомобіля DACIA LOGAN. Оглядаючи транспортний засіб та при перевірці документів, співробітники центру встановили, що він перебуває в розшуку, оголошеному Харківським відділом поліції ГУНП в Харківській області. Того ж дня у Кременчуці на майданчику ТСЦ № 5342 фахівець експертної служби під час огляду автомобіля ВАЗ-21093 1991 року випуску виявив явні ознаки підробки номерного позначення кузова.

Як повідомили працівники ТСЦ № 5342 Кременчука, 13 лютого при огляді автомобіля ВАЗ-2103 1980 року випуску фахівець експертної служби МВС виявив чіткі ознаки зовнішнього втручання у номерне позначення кузова.

В усіх випадках автомобілі та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів передали до відділів поліції ГУНП в Полтавській області для подальшої перевірки.

Автовласників закликають відповідально підходити до укладання договорів купівлі-продажу і перевіряти транспортні засоби на предмет відсутності ознак, що тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter