Полтавку підстрелили із пневматичної зброї посеред вулиці

Кримінал
Ольга Матвієнко9 серпня 2015 о 16:131541 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавку підстрелили із пневматичної зброї посеред вулиці
Із пораненням жінку відправили до лікарні.

Полтавку підстрелили із пневматичної зброї посеред вулиціУ Полтаві невідомий вистрелив у жінку. Фото – tsn.ua

До чергової частини Київського райвідділу міліції міста Полтави 8 серпня 2015 року надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що в одному з дворів по вулиці Баленка, 27-річна жінка отримала тілесні ушкодження. Про це повідомили в УМВС у Полтавській області.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка попередньо встановила, що потерпіла отримала поранення м’яких тканин шиї внаслідок пострілу із пневматичної зброї. Жінка госпіталізована в хірургічне відділення І міської лікарні. Загрози життю та здоров’ю немає.

Читайте також: У Кременчуці на території школи знайшли мертву дівчину

За даним фактом слідчими відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка вчинила злочин.

За останні кілька місяців це вже четвертий випадок, коли жертвою невідомого стрілка у мікрорайоні «Браїлки» стала випадкова людина.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter