Полтавська поліція припускає самогубство бізнесмена Козленка через боргові зобов’язання

Кримінал
Ольга Матвієнко13 вересня 2016 о 11:221713 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська поліція припускає самогубство бізнесмена Козленка через боргові зобов’язання
​Костянтина Козленка знайшли застреленим у посадці неподалік «Метро».

Полтавська поліція припускає самогубство бізнесмена Козленка через боргові зобов’язанняКостянтина Козленка знайшли мертвим

10 вересня поліція оголосила розшук безвісти зниклого бізнесмена Костянтина Козленка. Чоловік за два дні до цього виїхав із дому на автомобілі Lexus і не повернувся. 11 вересня його тіло знайшли неподалік магазину «Метро» із вогнепальним пораненням у голову. Поряд – мисливська рушниця, а неподалік місця трагедії – автомобіль підприємця.

12 вересня на прес-конференції начальник ГУНП у Полтавській області Олег Бех зазначив, що розслідування продовжують, але поліція схиляється до версії про самогубство.

– Крапка ще не поставлена в цьому питанні, але найбільш вірогідна версія – це самогубство, – сказав Бех. – Версія пов’язана з певними борговими зобов’язаннями і тими процесами, які відбувалися навколо будівництва житлового будинку. Ми не відкидаємо версію про вбивство, але рушниця, яка знаходилася під ним, можливість застосування її, розташування поки дають підстави думати, що це було самогубство. Ми ще однозначно повинні пропрацювати з особами, які чинили тиск на підприємця у зв’язку з його борговими зобов’язаннями, але поки це найбільш вірогідна ситуація.

Принагідно Олег Бех нагадав про розшук ще двох людей – Юрія Безнищенко й Алли Вітряк, які зникли разом з автомобілем Volkswagen Touareg.

– Уже не перший місяць проводимо серйозне розслідування, але, на жаль, не виявили ні їхні тіла, ні автомобіль, – зазначив начальник поліції.

Триває пошук Яни Лиходід, зниклої 6 серпня у Великобагачанському районі.

– Проводимо роботу, пов’язану з тим, що по крихтах збираємо інформацію про осіб, які до цього причетні. Там є над чим працювати, – зазначив Бех.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter