Скинув з капота тіло і поїхав – з’явилися страшні подробиці ДТП у Лубенському районі

Кримінал
Ольга Матвієнко30 серпня 2016 о 09:022506 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Скинув з капота тіло і поїхав – з’явилися страшні подробиці ДТП у Лубенському районі
Водій сів за кермо нетверезим і на смерть збив трьох хлопців.

33-річного Андрія Сердюка затримали за підозрою у вбивстві трьох хлопців у селі Тарандинці Лубенського району. Раніше повідомляли, що чоловік скоїв смертельний наїзд на юнаків і втік із місця ДТП.

Скинув з капота тіло і поїхав – з’явилися страшні подробиці ДТП у Лубенському районіОдин із загиблих юнаків

Жахливі подробиці розповіли у селі, де жили хлопці. Один із загиблих, 17-річний Сашко, 1 вересня мав піти до училища, хотів стати механіком.

– Такий радий був, що поступив, – розповіла його бабуся Надія Сидоренко. – Я ніколи його не відпускала самого, скрізь із ним їздила, бо він же ще дитина зовсім.

Сашко та двоє його 18-річних друзів вирішили востаннє погуляти перед навчанням. Вночі поверталися із дискотеки з сусіднього села. Раптом на дорозі з’явився автомобіль. Удар був такої сили, що Сашка відкинуло на кілька метрів у кювет, іншого хлопця знесло ще на 40 метрів, а Влада ще декілька метрів провезли на капоті.

– Слід на землі залишився від джинсів, що по землі протягли їх добре. Кажуть, що вийшов (водій – авт.), зняв з капоту і поїхав далі, – розповів Назар Фенченко, друг загиблого.

Як тікав водій, бачив місцевий житель: в автомобіля, що їхав йому назустріч, були розбиті фари, а за кілька метрів на дорозі побачив тіла хлопців. Зрозумівши, що їм вже не допоможеш, кинувся наздоганяти винного, але чоловік кинув автомобіль та ще день переховувався від поліції у покинутому будинку в селі.

– Там він був затриманий поліцією, і на ньому були явні сліди скоєного злочину, – зазначив Олег Бех.

Сестра загиблого Яна, яка теж була у клубі, тепер пригадує, що бачила там і підозрюваного водія. Він відпочивав із компанією. Односельці ж говорять – у селі він відпочивав цілий день, був напідпитку і хизувався на автомобілі.

Більше дивіться у відео «События»:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter