У мешканця Полтавщини вилучили цілий арсенал зброї та наркотики

Кримінал
Ольга Матвієнко1 липня 2015 о 17:581042 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У мешканця Полтавщини вилучили цілий арсенал зброї та наркотики
Чоловік намагався налагодити незаконний торгівлю.

У мешканця Полтавщини вилучили цілий арсенал зброї та наркотикиУ мешканця Комсомольська вилучили зброю та наркотики. Фото – У СБУ в Полтавській області

Служба безпеки України затримала мешканця Комсомольська Полтавської області, який намагався налагодити незаконний продаж зброї та вибухівки. Про це повідомляють у прес-службі обласного управління СБУ.

Правоохоронці вилучили у зловмисника гранатомет, автомат, незареєстровані мисливські рушниці, пістолети, бойові гранати Ф-1 та РГД із запалами, 400-грамову тротилову шашку, магазини до вогнепальної зброї та велику кількість набоїв різного калібру.

Зброю зловмисник приховував на місцевій станції човнів – у орендованих ним сейфах для зберігання моторів. Також під час обшуку виявили значну кількість наркотиків – пігулки трамадолу, пакети з амфетаміном і марихуаною.

У мешканця Полтавщини вилучили цілий арсенал зброї та наркотикиФото – У СБУ в Полтавській області

За фактом незаконного зберігання зброї та наркотиків відкрито кримінальні провадження за статтями 258, 263, 309 Кримінального кодексу України. Встановлюються спільники затриманого, канали постачання незаконної зброї до регіону.

Нагадаємо, що вночі 1 липня із гранатомета розстріляли приміщення регіонального відділу Держфінінспекції.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter