У Полтавській області засудили військового за втечу з частини

Кримінал
Ольга Матвієнко22 липня 2015 о 16:291207 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтавській області засудили військового за втечу з частини
​Чоловік отримав 2,5 роки в’язниці через те, що втік із військової частини.

У Полтавській області засудили військового за дезертирствоВійськовослужбовця засудили за втечу із армії. Фото – ukr.segodnya.ua

Київський районний суд Полтавської області виніс вирок військовослужбовцю, якого визнав винним у дезертирстві. Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Полтавського гарнізону.

Військовослужбовець тікав із частини, де проходив службу, двічі. Перший раз за те, що самовільно залишив розташування військової частини на 15 днів восени 2014 року, чоловіка визнали винним і назначили випробувальний термін на рік. Проте, незважаючи на це, чоловік знову втік у жовтні того ж року. Військовослужбовець отримав відпустку на 10 днів до 10 жовтня, але 11 жовтня на службу так і не повернувся й переховувався до 1 квітня 2015 року.

У військовій прокуратурі гарнізону зазначають, що надалі вживатимуться заходи, спрямовані на запобігання вчиненню військовослужбовцями злочинів, пов’язаних з ухиленням від проходження військової служби, та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

До теми: Суд не пом’якшив вирок винному у дезертирстві солдату з Полтавщини

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter