Загиблий у ДТП кременчуцький суддя був фігурантом справи про корупцію (ВІДЕО)

Кримінал
Ольга Матвієнко1 листопада 2015 о 08:211169 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Загиблий у ДТП кременчуцький суддя був фігурантом справи про корупцію (ВІДЕО)
Автомобіль судді переслідували працівники міліції.

Загиблий у ДТП кременчуцький суддя був фігурантом справи про корупціюСуддя, який загинув у ДТП, був причетний до справи про корупцію. Фото – www.mvs.gov.ua

30 жовтня у Кременчуці в ДТП загинув суддя Автозаводського районного суду. Як повідомили у прес-службі УМВС у Полтавській області із посиланням на начальника обласної міліції Олега Беха, загиблий був пасажиром автомобіля, який тікав від переслідування правоохоронцями.

– Двоє громадян, рухаючись на автомобілі «Daewoo» на великій швидкості, пошкодили кілька автомобілів, втікаючи від переслідування правоохоронними органами. Надалі здійснили зіткнення з вантажним автомобілем «Volvo». Водій легковика отримав численні тілесні ушкодження, а пасажир загинув на місці, – зазначив Олег Володимирович. – Ці громадяни були фігурантами кримінальної провадження, пов’язаного з корупцією. Матеріали справи перебувають у Генеральній прокуратурі.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter