Чоловік загинув під потягом у Полтавській області

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко2 листопада 2014 о 15:081650 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чоловік загинув під потягом у Полтавській області
​Загиблому відрізало голову.

Чоловік загинув під потягом у Полтавській областіЧоловік загинув під потяго. Фото – www.varianty.net

Чоловік загинув під потягом 31 жовтня. Як повідомили у прес-службі лінійного відділу на станції Полтава, випадок стався на станції в Решетилівці близько 22.00. Працівники міліції, які виїхали туди за викликом, виявили тіло чоловіка без голови. Інші травми були відсутні.

– Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події встановила особу загиблого. Смертельно травмованим виявився 33-річний місцевий мешканець, – повідомила Наталія Сайкіна, помічник начальника ЛВ на ст. Полтава по взаємодії з громадськістю та ЗМІ. – Як з’ясували правоохоронці, на цей час по станції Решетилівка здійснювалися маневрові роботи з транспортування вагонів. Із пояснення машиніста – людину на коліях він не побачив оскільки вагони знаходилися попереду локомотива в кількості 10 штук.

Чоловіка було смертельно травмовано потягом ЧМЕЗ 5822. Усі обставини пригоди встановлюються, подальшу перевірку проводить Лінійний відділ на станції Полтава.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter