Дворічний хлопчик видавив москітну сітку і випав із вікна у Гадячі

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко29 липня 2015 о 13:021325 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дворічний хлопчик видавив москітну сітку і випав із вікна у Гадячі
Дитина залишилася живою.

Дворічний хлопчик видавив москітну сітку і випав із вікна у ГадячіУ Гадячі дитина випала із вікна. Фото – tsn.ua

Влітку із настанням спеки рятувальники відзначають збільшення кількості випадків, коли діти випадають із вікон багатоповерхівок. 28 липня таке сталося у Гадячі. Із вікна на третьому поверсі випав дворічний хлопчик.

– Дитина випала з вікна, видавивши своєю вагою москітну сітку. При цьому батьки були вдома. Вони одразу відвезли дитину в Полтаву до лікарні. Хлопчик отримав численні травми, – повідомила Світлана Рибалко, речниця ДСНС у Полтавській області.

За її словами в області тільки за літні місяці зафіксовано більше десяти подібних випадків. Найбільше – у Кременчуці.

– Батьки відкривають вікна через спеку і залишають дітей без нагляду. Дуже часто дорогу на підвіконня показують самі, коли ставлять дитину, наприклад, попрощатися з кимось через вікно, помахати рукою гостям. А потім діти самі залазять на підвіконня. Москітну сітку сприймають як надійну опору, а це ж не так, – наголошує Світлана Петрівна. – Ми нагадуємо, щоб маленьких дітей не залишали без нагляду в кімнаті з відчиненими навстіж вікнами.

Читайте також: У Кременчуці до тями прийшла дівчинка, яка травмувалася в дитячому садочку

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter