На Полтавщині за добу сталося п’ять ДТП: загинули двоє людей

Надзвичайні події
Надія Труш16 грудня 2015 о 10:371635 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині за добу сталося п’ять ДТП: загинули двоє людей
За минулу добу в області в ДТП загинули двоє людей, семеро травмовані.

На Полтавщині за добу сталося

Смертельні ДТП сталися у Комсомольську і Полтавському районі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Близько 2-ї години 15 грудня у Комсомольську по вулиці Огрудкувальників від вулиці Портова в напрямку села Салівка Кременчуцького району рухався автомобіль ВАЗ-2110. 24-річний водій авто допустив наїзд на бетонну опору. Внаслідок цього помер на місці пригоди. У машині були двоє пасажирів, вони отримали політравми, госпіталізовані до Комсомольської міської лікарні.

На Полтавщині за добу сталося п’ять ДТП: загинули двоє людейФото з місця ДТП у Комсомольську. mvs.gov.ua

Ближче до вечора ДТП із смертельними наслідками сталася у Полтавському районі, на автодорозі 332 км автодороги Київ-Харків. О 18.30 в напрямку Харкова їхав автомобіль ВАЗ-2108. 35-річний водій машини поблизу села Нижні Млини не впорався з керування і авто перекинулося на проїжджу частину дороги. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, особу якого нині встановлюють, від отриманих травм помер на місці пригоди. Водій отримав політравму, доставлений до 1-ї МКЛ Полтави. Наслідки аварії ліквідовували обласні рятувальники.

В той же час ДТП сталася на 315 км а/д Київ-Харків в напрямку Полтави рухався автомобіль ВАЗ-21083. 17-річний водій авто з’їхав у правий по напрямку руху кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП пасажири автомобіля ВАЗ, 17-річний та 9-річна дитина, отримали забої м’яких тканин голови і доставлені до 1-ї міської клінічної лікарні.

А у Чорнухинському районі на 208 км. а/д Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин під час руху автомобіль ВАЗ-21011 з’їхав в кювет і ударився в дерево. Внаслідок ДТП 32-річний пасажир пасажир отримав перелом та рвані рани правої гомілки, тупу травму живота і доставлений до Лубенської лікарні.

Не обійшлося 15 грудня без дорожньо-транспортної пригоди і у обласному центрі. О 16 годині в Полтаві по вулиці Рози Люксембург в напрямку вулиці Остапа Вишні рухався автомобіль ГАЗ-3323. Водій машини в районі будинку №84 скоїв наїзд на 29-річну жінку, яка переходила проїжджу частину дороги по пішохідному переході. Внаслідок ДТП вона отримала забій поперекового відділу хребта, забій лівого ліктя і доставлена до 1-ї міської клінічної лікарні.

До теми: Подвійна ДТП на Полтавщині: жінка врятувалася від колес одного авто, але потрапила під інше

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter