Полум’я на підстанції під Полтавою сягало декількох метрів

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко16 грудня 2014 о 13:262733 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полум’я на підстанції під Полтавою сягало декількох метрів
Рятувальники вогонь загасили, але трансформатор згорів, а підстанцію встигли врятувати.

16 грудня на електропідстанції у Щербанях під Полтавою сталася пожежа. Контролювати гасіння полум’я на місце виїжджав начальник ДСНС області Роман Кириленко.

– Сьогодні о 08:00 у с. Щербані Полтавського району на території електропідстанції, в трансформаторі, виникла пожежа. Рятувальники швидко прибули на місце події та оперативно ліквідували пожежу, – написав Роман Кириленко. – Вогнем було пошкоджено трансформатор, врятовано приміщення електропідстанції від знищення полум’ям. Особисто виїжджав на місце події, контролював хід проведення ліквідації надзвичайної події.

Полум я на підстанції під Полтавою сягало декількох метрівФото із пожежі на підстанції опублікував Роман Кириленко на свої сторінці в соцмережі

Нагадаємо, раніше повідомляли, що через пожежу на підстанції можливі перебої в електропостачанні в кількох мікрорайонах міста.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter