Відомі подробиці автокатастрофи на Полтавщині

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко16 березня 2015 о 09:461645 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відомі подробиці автокатастрофи на Полтавщині
Внаслідок ДТП загинули семеро пасажирів.

Відомі подробиці автокатастрофи на ПолтавщиніЗа попередніми даними, автоатастрофа на Полтавщині сталася, коли вантажівка виїхала на зустрічну смугу. Фото – tsn.ua

Поблизу села Зеленківка Чутівського району на Полтавщині сталася автокатастрофа. Як повідомляє прес-служба УМВС області, за попередніми даними, вантажівка виїхала на зустрічну смугу, після чого відбулося зіткнення із мікроавтобусом.

– За попередньою інформацією, вантажівка виїхала на зустрічну смугу, по якій у бік Харкова їхав мікроавтобус «Фольксваген». У маршрутці знаходилися 15 пасажирів та водій. Унаслідок зіткнення сім пасажирів загинули на місці ДТП, а дев’ять осіб з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були госпіталізовані, – йдеться у повідомленні.

Поки невідомо, звідки родом загиблі у ДТП.

На місці події працює слідчо-оперативна група міліції, рятувальники та медики. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб). Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter