Внаслідок нещасного випадку загинув військовослужбовець з Кременчука

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко4 серпня 2016 о 10:431415 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Внаслідок нещасного випадку загинув військовослужбовець з Кременчука
​За попередніми даними, військовослужбовець загинув під потягом.

Внаслідок нещасного випадку загинув військовослужбовець з КременчукаФото – pplus.in.ua

28-річний військовослужбовець із Кременчука Ігор Назарченко загинув, коли повертався на Яворівський полігон. Зараз військова частина, де за контрактом служив Ігор, проходить злагодження.

ЗМІ повідомляють, що за попередніми даними Ігор Назарченко потрапив під потягом.

У Кременчуцькому військкоматі поки причину загибелі не розголошують, але обіцяють провести розслідування, йдеться у публікації Кременчуцької газети. Це ж видання повідомляє, що в офіційних документах причиною загибелі вказали нещасний випадок.

– Це не вогнепальне поранення і не ножове, – сказав Роман Сушко, представник військкомату.

Після проведення експертизи тіло військовослужбовця привезуть у Кременчук. Вдома чоловіка чекала дружина і донька.

Виданню «Програми Плюс» вдалося поспілкуватися із товаршем по службі загиблого Едуардом та одногрупником Олександром.

– Із перших днів армії ми були разом. Призвалися по контракту в одинь день весною 2016 року. Він завжди йшов на зустріч, намагався допомогти навіть тоді коли не мав можливості. Ігор був з доброю душою. Дуже любив свою дитину та дружину. Коли ми приїхали на полігон, нам дали невелику відпустку щоб подивитися на гарне місто Львів. Але він напевно поїхав одразу додому до своїх рідних. Повертаючись десь на залізничній колії трапилося лихо. Ігор потрапив під потяг. Напередодні він прислав нам фото квитка, мовляв, чекайте, їду, – телефоном розповів військовослужбовець 93-ї бригади, який служив разом в одному батальйоні з Ігорем Назарченко.

– Ми навчалися разом на столяра-тесляра у 19-му училищі. Він був відповідальним і добрим. Прикро, що наші хлопці гинуть. Вічна пам’ять, – розповів однокурсник загиблого захисника Олександр.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter