Додатки до держбюджету на 2015 рік досі не опублікували

Новини
Надія Труш9 січня 2015 о 13:481617 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Додатки до держбюджету на 2015 рік досі не опублікували
Станом на 9 січня додатки до закону «Про Державний бюджет на 2015 рік» досі не опубліковані.

Додатки до держбюджету на 2015 рік досі не опублікованіфото з сайту www.volynnews.com

Саме в додатках міститься детальна інформація про доходи і видатки державного бюджету.

31 грудня у спеціальному числі газети «Голос України» було опубліковано сам текст закону про держбюджет і низку інших прийнятих Верховною Радою та підписаних Президентом України законодавчих актів. Проте додатків до закону про держбюджет у газеті не було.

На парламентському порталі закон також оприлюднено, проте без додатків. На сайті вказано: «додатки готуються до введення». При цьому в самому законі в прикінцевих положеннях сказано, що додатки №№ 1-10 до цього закону є його невід'ємною частиною.

Нагадаємо, в ніч на 29 грудня Верховна Рада ухвалила державний бюджет на 2015 рік. Голосували за проект бюджету без основних показників і внесених змін. 31 грудня 2014 року президент Петро Порошенко підписав закон.

У головному документі держави прописано, що Кабмін зобов'язаний до 15 лютого внести на розгляд Верховної Ради пропозиції щодо внесення змін до бюджету за результатами переговорів з міжнародними фінансовими організаціями. Ймовірно, після цього додатки будуть опубліковані.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter