Лише за два тижні Фонд Андрія Матковського забезпечив бронежилетами понад 80 призовників-полтавців

Новини
11 вересня 2014 о 13:412311 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Лише за два тижні Фонд Андрія Матковського забезпечив бронежилетами понад 80 призовників-полтавців
​Ініціатива «Підтримай наших», оголошена Фондом «Полтавська родина», триває. 

Лише за два тижні Фонд Андрія Матковського забезпечив бронежилетами понад 80 призовників-полтавцівФонд Андрія Матковського забезпечує бронежилетами призовників

Вчора передали ще 31 бронежилет військовим, призваним служити через Полтавський військкомат та рідним тих полтавців, котрі вже проходять службу в навчальних центрах чи зоні АТО.

Після вручення бронежилетів та інших армійських речей, ми поспілкувалися з присутніми на події людьми.

— Мій брат Роман Василенко понад чотири місяці тому пішов добровольцем в армію, — розповідає Анатолій Василенко. — Зараз він перебуває в навчальній частині, але вже готується до відправки в зону АТО. Сьогодні отримав для нього бронежилет і на душі стало трохи спокійніше. Спасибі землякам, які не залишають сім’ї військових наодинці зі своїми проблемами.

Полтавець В’ячеслав Рогозін був призваний до лав армії ще в липні й проходить перепідготовку в одному з навчальних центрів. Нині ж приїхав на два дні до Полтави й отримав бронежилети і бушлати для себе й ще дев’ятьох земляків, з якими служить в одному батальйоні.

— У 1993 році я вступив до організації УНА УНСО, — розповідає В’ячеслав. — У листопаді 2013 року, коли почалися події на Майдані, був створений батальйон «УНСО», який тепер увійшов до складу 30-ї механізованої бригади. Зараз у батальйоні нас, полтавців, десятеро. Хочу подякувати усім волонтерам — полтавським і не лише, які дуже відчутно допомагають армії. Спасибі всім землякам і знайте: настрій у наших бійців нормальний, ми готові захищати Україну!

Звертаючись до військових та рідних тих, хто зараз захищає нашу країну, Андрій Матковський зазначив:

— Дай Боже, щоб нинішнє перемир’я закінчилося миром. Але доки в Україні триватимуть військові дії, ми забезпечуватимемо кожного призовника полтавця якісними бронежилетами і касками!

Усі, хто хоче допомогти або має інформацію, кому з призовників-полтавців потрібна допомога, звертайтеся телефоном: (0532) 60-00-11.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter