На Сорочинському ярмарку побили маму Сердючки

Новини
Ніна Король21 серпня 2016 о 00:301652 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Сорочинському ярмарку побили маму Сердючки
Сценічну маму Вєрки Сердючки Інну Білоконь у Сорочинцях побили роми. Її 18-річна донька теж постраждала від циган.

На Сорочинському ярмарку побили маму Сердючки

«Це сталося на Сорочинському ярмарку. У Інни з її чоловіком Олегом у Полтаві, власне там вони і живуть, є свій невеликий ресторанний бізнес, і щороку вони беруть участь у Сорочинському ярмарку, у них там є точка. Чоловіка Інни в той момент не було. Їй допомагала дочка і подруга. До них підійшли цигани. Виник конфлікт і цигани, а їх, за словами Інни, було 12 осіб, накинулися на них із кулаками. Нині Інна вся в гематомах, а у дочки травма щелепи. А поліція, яка приїхала за їх викликом, через численні синці навіть не одразу впізнала Інну », пишуть Вести.

Сама Інна від коментарів поки відмовляється, посилаючись на погане самопочуття. У поліції Полтавської області підтвердили, що даний факт був: «Інна Білоконь звернулася до нас в ніч з 18 на 19 серпня, заявивши про побої особами ромської національності. У даній справі відкрито кримінальне провадження».

Нагадаємо, ярмарок відкрився 16 серпня, 21 – закриття.