Полтавські урбаністи покажуть оновлений Кадетський корпус

Новини
29 січня 2015 о 13:531396 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські урбаністи покажуть оновлений Кадетський корпус
Активісти запрошують обговорити долю кадетського корпусу.

Полтавські урбаністи покажуть оновлений Кадетський корпусТак виглядає оновлений кадетський корпус

1 лютого о 15.00 у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П. Котляревського відбудеться презентація концептуального проекту реновації будівлі Петровського Полтавського кадетського корпусу та публічне обговорення її подальшої долі.

Нещодавно будівля остаточно повернулася у власність міста після програної судової справи ПП «Авна-Трейдинг» стосовно приватизації, яка за рішенням суду була проведена незаконно.

У зв’язку з цим учасники урбан-платформи CityLab спільно із Комітетом порятунку будівлі Кадетського корпусу проведуть відкритий захід, який збере представників від влади, громади та незалежних експертів.

Молоді архітектори запрошують усіх зацікавлених мешканців міста – тих, кому небайдужа подальша доля будівлі та міста Полтави як культурного та просвітницького центру.

– Ми розраховуємо на активність полтавців і тим самим сподіваємося продемонструвати владі небайдужість громадської спільноти до цієї багаторічної проблеми, – зазначають учасники Citylab.

Роман Повзик

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter