Поранений на Сході полтавець розповів про ситуацію в зоні АТО та настрої бійців

Новини
Ольга Матвієнко28 серпня 2014 о 18:402390 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поранений на Сході полтавець розповів про ситуацію в зоні АТО та настрої бійців
​Олександр Коба, відомий у Полтаві громадський діяч, у ефірі Полтавського ТБ розповів про свою суспільну діяльність та участь у антитерористичній операції.

Поранений на Сході полтавець розповів про ситуацію в зоні АТО та настрої бійцівОлександр Коба у батальйоні "Дніпро-1". Фото зі сторінки у Фейсбуці

До студії Полтавського ТБ завітав Олександр Коба, громадський діяч, засновник відомого в Полтаві Громадського об’єднання «ЗЛАМ стереотипів».

У бесіді розповів про роботу громадської організації в місті, відповів, чому не отримав ніякої керівної посади після завершення Майдану, про рішення взяти участь в антитерористичній операції, як він потрапив в батальйон «Дніпро-1» та чим займалися бійці на Донбасі. Громадський діяч поділився думками щодо ситуації на Сході країни та настрої бійців АТО, про жителів Донбасу, їх ставлення до антитерористичної операції. Олександр Коба також розповів про обставини свого поранення.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter