"Сподіваюся вбивці офіцера будуть знищені, а не затримані", – перший віце-прем’єр Ярема у Полтаві

Новини
Ольга Матвієнко15 квітня 2014 о 13:202438 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Сподіваюся вбивці офіцера будуть знищені, а не затримані", – перший віце-прем’єр Ярема у Полтаві
Присутній на прощанні із загиблим у Слов’янську бійцем "Альфи" перший віце-прем’єр України Віталій Ярема розповів, що вбивці спецпризначенця вже встановлені.

Віталій Ярема повідомив, що винні у смерті альфівця вже встановлені. Фото Олега Журавльова

Як повідомив Віталій Ярема, ніхто із тих злочинців, які підняли руку на життя українського офіцера, не уникне відповідальності. Зараз в Україні розгорнули широкомасштабну антитерористичну операції, а особи нападників на підрозділ "Альфа" 13 квітня вже встановлені. Винними у вбивстві Геннадія Біліченка вважають громадян Російської Федерації, які зараз підбурюють до сепаратизму населення Сходу України.

– Вбивці вже ідентифіковані і сьогодні інформація про них буде розміщена в пресі. Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом тероризму і вбивства, і їх оголосять у міжнародний розшук. Але я сподіваюся, що ці особи будуть знищені, а не затримані, – сказав Ярема.

Віце-прем’єр також повідомив, що напад на спецпідрозділ стався тоді, коли альфівці проводили перемовини з місцевим населенням, домовлялися, щоб ті не чинили опір і дали змогу правоохоронцям зайти в місто. Це був зухвалий напад, якого не очікували.

За інформацією СБУ, кілька сотень громадян Російської Федерації сьогодні діють в Луганській Донецькі та Харківській областях. Їх заслали на територію України завчасно, вони приїхали не в один день, а просочувалися через кордон протягом тривалого часу. Сьогодні вони зосередили свої сили в Слов’янську, Краматорську, Горлівці та Красному Лимані.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter