У соцмережах шириться інформація про пораненого у Луганську полтавця

Новини
22 травня 2014 о 09:303329 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У соцмережах шириться інформація про пораненого у Луганську полтавця
Кілька днів не можуть з’ясувати звідки та у якій лікарні лежить поранений боєць.

У соцмережах шириться інформація про пораненого у Луганську полтавцяПолтавець лежить із кульовим пораненням у лікарні на Луганщині (ukr-online.com)

– Потрібна допомога! В місті Кремінна Луганської області в місцевій лікарні лежить молодий солдат з Полтави - Коваленко А.С., 1994 р.н. У лікарні немає нейрохірурга, а у хлопця кулеве поранення в голову.Треба шукати батьків і рятувати дитину, – такого змісту повідомлення розміщують користувачі соцмереж.

Пошуком хлопця зайняті й у Полтавському військкоматі. Проте, як повідомили у прес-службі комісаріату, призовників із такими ініціалами на Полтавщині не було. Є також вірогідність, що хлопець належить до лав Національної гвардії України або інших спецпідрозділів.

Прохання до жителів Полтавщини, яким може бути відома доля бійця А. С. Коваленка 1994 року народження, повідомити до редакції "Коло" за телефоном (0532) 613-245.