В АТО загинули двоє полтавців

Новини
Ольга Матвієнко10 листопада 2014 о 06:432000 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В АТО загинули двоє полтавців
В антитерористичній операції в Донецькій області загинули двоє полтавців, ще один тяжко поранений.

В АТО загинули двоє полтавцівВ АТО загинули двоє полтавців, ще один тяжко поранений. Фото – nday.te.ua

В антитерористичній операції в Донецькій області загинули двоє полтавців, ще один тяжко поранений.

9 листопада у зоні проведення АТО загинули двоє службовців підрозділу «Полтава». Як повідомили на сторінці прес-центру АТО, бойовики атакували українські позиції кілька десятків разів:

–Протягом дня бойовики здійснили 33 вогневі удари по наших позиціях, що дислокуються поблизу Дебальцево, Нікішино, Ольховатка, Міус, Рідкодуб. Бандити вели вогонь з РСЗВ БМ-21 Град, артилерії та мінометів. У другій половині дня під артилерійський та мінометний обстріли потрапили українські підрозділи, що розташовані в районі населених пунктів Авдіївка, Піски, Славне та Тоненьке. Сьогодні в боях на Донбасі Україна втратила двох міліціонерів з Полтавщини, ще троє українських військових та міліціонерів отримали поранення.

Речник УМВС в Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив, що один із поранених правоохоронців теж із «Полтави».

– Двоє наших щирих патріотів з міліцейського підрозділу «Полтава» героїчно загинули в бою. Ще один тяжко поранений. Сильно обпалене тіло, – йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби обласної міліції, тіла загиблих повинні привезти до Полтави 10 листопада.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter