В художньому салоні збирають малюнки від полтавських дітей військовим

Новини
Ольга Матвієнко1 серпня 2014 о 18:014823 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В художньому салоні збирають малюнки від полтавських дітей військовим
​Батьки із дітьми можуть на кілька хвилин зайти у Художній салон на Чапаєва і залишити лист чи малюнок військовим.

Фото Олега Журавльова і Світлани Лисяк

Акцію зі збору листів та малюнків для військових у зоні АТО організували у Художньому салоні по вулиці Чапаєва, 4. Запрошують батьків із дітьми. Олівці та папір видадуть на місці. Акція щойно почалася, але полтавська художниця Світлана Лисяк вже принесла перші декілька малюнків.

– Разом із іншими волонтерами ми займаємося із дітьми з Михайлівського інтернату. Вчора відправляли їх до табору. Було кілька годин, поки чекали на потяг. І у майстерні вирішили поговорити про те, що відбувається у країні і діти зробили всій вклад. Кожен намалював і написав лист від усієї душі, – розповіла художниця.

В художній галереї збирають малюнки від полтавських дітей військовимДіти намалювали листівки військовим у зоні АТО

Подібну ініціативу проявили в Полтаві не вперше. Разом із речами та продуктами дитячі малюнки відправляє на Схід і волонтерське об’єднання Полтавський батальйон небайдужих. Полтавець Анатолій Головченко, який брав участь в АТО разом із батальйоном «Айдар», розповідає, що саме така підтримка дуже важлива військовим:

– Коли мене звільнили із полону, я ще чотири дні був у «Айдарі», чекав відправки додому. Підходили знайомі, тисли руку, говорили, що раді бачити. Але ось саме ці малюнки, які бійці розвісили на базі, допомагають триматися і приводять до тями.

Тож, кожен може відправити військовим частинку своєї підтримки. Для цього потрібно лише завітати до Художнього салону на Чапаєва, 4 і намалювати листівку.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter