Новий головний освітянин Полтавщини: "Будуть дуже серйозні реформи"

Освіта
Надія Труш2 квітня 2015 о 15:312492 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Новий головний освітянин Полтавщини: "Будуть дуже серйозні реформи"
Євгеній Ленський за тиждень роботи на новій посаді уже має план, як змінити освіту у області.

Євген Ленський. фото Надії Кучер

На брифінгу з актуальних соціально-економічних та суспільно-політичних питань області Ленський розповів про концепцію розвитку освіти.

– Я практик, який вийшов із школи. Звичайно, незаангажований сьогоднішніми бюрократичними течіями, – запевнив педагог, який тиждень тому пересів у керівне крісло. – Прийшов, щоб змінити освіту, зараз час змін. Будуть дуже серйозні реформи. У 2015 році закінчується програма щодо розвитку освіти, тому будемо будувати нову. На сьогоднішній день уже почали працювати над новою програмою.

Нагадаємо, до цього посаду директора Департаменту освіти і науки Полтавської держадміністрації займав Сергій Шевчук

До 2020 року чиновник хоче зробити Полтавщину лідером з освітніх послуг на ринку України. А саме: за доступністю, якістю, рівнем організації навчально-виховного процесу, кадрового складу, рівнем успішності та довіри до навчальних закладів.

За його словами, буде серйозна реорганізація. Але інформацію про зміни не повідомляє, мовляв, триває робочий процес.

Щодо кадрового складу, то не говорить прямо, що слід очікувати звільнень, проте й не заперечує цього. Говорить, вимагатиме від освітян великої віддачі та хоче бачити професійну успішну команду.

– Кадри вирішують все, – підкреслив Ленський.

Через місяць екс-директор школи №7 збирається презентувати ті зміни, яких варто очікувати в області. Зокрема, в планах – створити відділ маркетингу і піару та удосконалити офіційний сайт Департаменту освіти. На погляд Ленського, нині освітній інтернет-ресурс низької якості.

До теми: МОН запропонувало знову перейти на 12-річку

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter