Блог кавомана: розкажіть нам про улюблені кав’ярні України та світу

Споживач
Ольга Матвієнко5 вересня 2014 о 09:012971 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Блог кавомана: розкажіть нам про улюблені кав’ярні України та світу
​Любите каву і шукаєте улюблену у кожному місті України та під час подорожей за кордон – розкажіть і нам про неї!

Блог кавомана: розкажіть нам про улюблені кав’ярні України та світуФото – medvesti.com

Запрошуємо усіх кавоманів до нашої нової рубрики «Блог кавомана». Надсилайте нам свої статті про власні секрети приготування кави, улюблену кав’ярню в іншому місті України або інших країн – і вона неодмінно буде опублікована на сайті «Коло».

Під час відвідування кав’ярень у всіх нас залишаються приємні спогади, ми добре пам’ятаємо, як приготували та подали каву. А різноманітні дрібнички в інтер’єрі впливають не тільки на враження від кавування, а й від усієї подорожі.

Опишіть у своєму блозі кав’ярню, яку відвідали, кавову карту, вартість, особливості приготування чи подачі і усе це разом із фото відправляйте нам.

Не менш трепетно ми підходимо і до приготування незамінного ранкового напою вдома. Хтось ретельно підбирає спеціальний посуд, хтось знає нюанси смаку спецій у каві. Поділіться із нами секретом, як заварити найсмачнішу каву вдома, зробіть фото і надсилайте на адресу redaktor@kolo.poltava.ua.

Чекаємо на ваші незабутні враження від кавування у подорожах та тонкощів приготування кави вдома!

Дізнаємося більше про каву разом з "Кавоманом".