У ході перевірки складів на ринку працівниками відділу ветеринарної міліції УМВС України в Полтавській області , виявлено факт незаконного виготовлення м’ясного фаршу на складі в холодильнику одного з підприємців міста.
Жодних документів, що дозволяють такий вид діяльності, приватний підприємець представити не зміг. Крім того, умови виготовлення не відповідали санітарно-технічним нормам. Виробництво проводилося без дотримання будь-яких технологічних вимог.
– Сумнів викликала не тільки чистота приміщення, а й якість продукції, – розповіла Анна Маселькас, спеціаліст відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області. – Разом з цим, у морозильній камері зберігалася продукція птахівництва із простроченим терміном використання, та м'ясо без відповідних супровідних документів, які засвідчують походження та безпечність товару.
– Загалом, вилучено близько 400 кілограмів продукції, – повідомив Микола Васюта, начальник відділу ветеринарної міліції УМВС України в Полтавській області. – Вирішується питання щодо утилізації вилученого товару.
Денис Скриль