Суперкубок мера здобула команда КВН Збірна ПНТУ

Дозвілля
27 жовтня 2010 о 10:251036 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Суперкубок мера здобула команда КВН Збірна ПНТУ
Найкращі полтавські команди КВН «ФіМа», «Вдребезги», «Збірна ПНТУ» та «Опа-На»
зустрілися 26 жовтня для здобуття Суперкубку міського голови Андрія Матковського. Дві години змагання допомогли визначити переможця. Ним стала команда «Збірна ПНТУ». Друге місце здобула команда «Опа-На», третє – розділили дві інші команди. – В найближчому майбутньому на нас чекають дуже серйозні ігри на міжнародному рівні, – розповів Сергій Матвійчук, представник команди «Збірна ПНТУ». – Тому для нас це була рядова гра. Ми постійно готуємось до виступів. У нас немає яскраво вираженого лідера команди, номінально є один капітан, але представляють команду всі гравці. Між розминкою-біатлоном та фрістайлом глядачів розважав співочий гурт «Екстезі». Дві дівчини та хлопець зуміли розвеселити публіку і отримали за виступ найпалкіші оплески.

– Мені спочатку сподобалось лише дві команди, – розповів Михайло Ярошенко, студент Полтавського університету економіки і торгівлі. – Вони і розділили перше та друге місце. Було дуже весело. Хочу, щоб таких заходів було більше.

На святі був присутній міський голова, який вручив Суперкубок переможцю.

– Цікаво, що три команди із чотирьох представляють Полтавський національний технічний університет, – сказав Андрій Матковський. – Але перемогу здобула дійсно найкраща команда.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter