Відомий на всю країну після шоу «На ножах», ресторан запрошує всіх бажаючих із 23 листопада відвідати Свято молодого вина.
За традиціями, у цей час у всьому світі відзначають Свято молодого вина «Божоле Нуво». Більше мільйона ящиків із цим вином починають подорож із маленьких селищ та містечок через Францію до Парижа, щоб потім відправитися в різні куточки світу.
Це вино надходить у продаж безпосередньо після закінчення ферментації, через шість тижнів після збору урожаю. Згідно з законами Франції, вино свіжого урожаю офіційно презентують у третій четвер листопада, а цей день часто називають «Святом Божоле». Дегустуючи вино, заведено вітати його фразою «Le Beaujolais Nouveau est arrivé!» (Божоле нуво прибуло!).
Вино має яскравий, різкий смак із нетерпким фруктовим букетом. Дегустатори характеризують «Божоле Нуво» як легке, живе, з яскравим характером, виділяючи відтінки смородини, малини та вишні і підкреслюючи блискучий та прозорий колір напою.
Його рекомендують вживати охолодженим, в якості закуски прийнято подавати м’ясну нарізку та сири.
–«Божоле Нуво»– сорт молодого французького вина, яке виготовляється з легкого сорту винограду саме в історичній області Франції Божоле (Бургундія). Цей напій дуже популярний, і найбільше його експортують у Німеччину, Японію та США. Дегустація молодого вина – це як окреме свято, як Октоберфест, наприклад, – зазначає Володимир, сомельє.
23 листопада відбулося відкриття свята, гостям розповідали як правильно пити вино, були запропоновані страви з якими краще вживати «Божоле Нуво». Публіку розважала тамада та живі барабани.
Ресторан запрошує вас відсвяткувати сезон молодого вина «Божоле». Заклад пропонує нове меню з вишуканими та корисними стравами традиційної європейської кухні: страви на грилі, салати та закуски для бізнес-ланчу. Кожна замовлення готується спеціально для вас шеф-кухарем без попередніх заготовок та напівфабрикатів.
Ресторан «Віват, Провінція» - це єдине місце в Полтаві, де ви можете спробувати це вино і відчути неповторний смак Франції. Незабутній смак молодого вина в поєднанні з вишуканими стравами подарують вам неповторні відчуття.
«Свято молодого вина – це свято, яке походить із Франції. Вино – це той напій, який не просто п’ють, ним запивають їжу. Правильно підібрана страва і вино доповнюють одне одного. Наприклад, звичайна горілка ніяк не передасть смаку салату з креветок, а якщо взяти біле сухе вино, то воно підкреслить його смак», – говорить Тимофій, шеф-кухар.
Ресторан пропонує найсмачнішу кухню, демократичний сервіс і незабутню атмосферу. Двері ресторану відчинені щодня з 12-ї години дня до півночі, а працівники завжди раді бачити нових відвідувачів.
Поспішайте, свято ще триває, а вином можна буде смакувати до Нового року.
Готельно-ресторанний комплекс «Віват, Провінція» знаходиться на двадцять п’ятому кілометрі Київської траси, біля повороту до Палієвого, перед Хаджибеївським лиманом.
Моб. 097-607-88-88
Тел. 706-28-82