Депутатам облради платитимуть більше за відрядження

Влада
3 вересня 2010 о 11:56726 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Депутатам облради платитимуть більше за відрядження
Кількість депутатів Полтавської облради наступного скликання збільшена на третину. Також зросли видатки на утримання народних обранців.
Депутатам облради платитимуть більше за відрядженняЖурналіст «Кола» дізнався про збільшення витрат на утримання депутатського корпусу.

– Через збільшення кількості депутатів обласної ради великих витрат для бюджету не буде, –повідомила Ірина Дудка, керівник прес-служби Полтавської обласної ради. – Вони працюють на громадських засадах, зарплати їм чи помічникам, особистого автомобіля, як у депутатів Верховної Ради, не передбачено.

Збільшаться видатки на виплату відряджень і депутатської допомоги. Поки що їх розмір невідомий. Цьогоріч депутатська допомога становить 10 тисяч гривень на рік (в минулому було 15 тисяч).

Також потрібно облаштувати 30 додаткових місць ноутбуками та комунікаціями для голосування у залі засідань.

Довідка

Депутатська допомога - спеціальний грошовий фонд для виплат жителям окремого району, за яким закріплений депутат. Виплати здійснюються в результаті звернення громадян до депутата про фінансову підтримку в складних життєвих ситуаціях. Розмір одноразової матеріальної допомоги визначається депутатом у кожному конкретному випадку залежно від матеріального стану та складності проблеми заявника, але не більше розміру мінімальної заробітної плати.

Денис Скриль

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter