Нові подробиці вбивства полтавського музиканта Сергія Звенигородського

Ситуація
Валентина Зайченко14 вересня 2010 о 17:501398 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Нові подробиці вбивства полтавського музиканта Сергія Звенигородського
Рідні та знайомі загиблого музиканта запевняють, що у нього зникли телефон і відеокамера. Міліція ж говорить, що вбивство скоєне не з корисливих мотивів. 

Сергій ЗвенигородськийСергій Звенигородський

Нагадаємо, Сергія Звенигородського вбили під час фестивалю «Вйо, Кобеляки».

Відразу після вбивства почало ширитися багато чуток. Говорили, що музиканта вбили заради пограбування. Нібито відразу ж у день вбивства правоохоронці заарештували кілька юнаків за це.

І дійсно, за повідомленням неофіційних джерел, у Полтаві 10 днів тримали кількох молодих чоловіків.

Їх заарештували нібито за дрібні правопорушення, але допитували по справі вбивства. 13 вересня правоохоронці заявили, що вбивство розкрите. І головна підозрювана – 16-річна дівчина.

– Про пограбування ніхто не говорить. Можливо у загиблого й були камера і телефон, але нам про це невідомо. За версією, яка розглядається слідством, вбивство сталося не з корисливих мотивів, – говорить Юрій Сулаєв, начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України у Полтавській області. - Підозрюваними були усі, хто був на фестивалі. Працівники міліції місяць шукали винного у вбивстві. Працювали й у кількох сусідніх областях. Адже на захід приїжджали люди з усієї України.

Рідні та друзі запевняють, що техніка зникла

Мирослав Кувалдін, музикант та телеведучий. Фото з exo.at.ua

– Сергій мав при собі дорогу камеру і телефон. Вони зникли. Я чув, що телефон вже знайшли, – говорить Мирослав Кувалдін, відомий музикант та телеведучий, друг Сергія Звенигородського.

– У батька точно була камера, він брав її на фестиваль. Зараз її немає. Я чула, що її вже знайшли, але нам правоохоронці нічого не повідомляють, – розповіла донька загиблого.

Валентина Зайченко

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter