Полтавець залишив шоу «Х-фактор» і потрапив в «Україна має талант-3»

Новини
Валентина Зайченко20 жовтня 2010 о 10:451554 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець залишив шоу «Х-фактор» і потрапив в «Україна має талант-3»
Артем Лоїк Фото Максима Узола Про студента технічного університету Артема Лоіка, який узяв участь у телешоу «Х-фактор» «Коло» вже писало. Під час виступів він упевнено заряджав неймовірним позитивом усіх глядачів та журі.
Полтавець залишив шоу «Х-фактор» і потрапив в «Україна має талант-3»

Але, на жаль, наш земляк припинив змагання у конкурсі, не пройшовши в наступний тур.

Про свої враження та набутий досвід Артем поділився із журналістом газети «Коло».

– З тих пір, як я вирішив спробувати себе в «Х-факторі» багато чого змінилося, – каже хлопець. – У мене побільшало  друзів. «В контакте» постійно додаю нових. З’явилась упевненість у собі, досвід. Мрію й надалі виступати. Планую і в майбутньому цим займатися, адже, якщо справу розпочато, то її потрібно доводити до кінця. До речі, після телепроекту мене стали запрошувати на виступи в Київ, Харків та інші міста України, що дуже радує.

- Після «Х-фактора», я все ж поїхав на «Україна має талант», адже від самого початку планував брати участь саме в кастингу цього шоу. Не буду розповідати, що там було (не маю права поки що), але скажу одне – Кондратюку сподобалось. Дивіться третій сезон – там буде ще крутіше!

Щойно приїхав з кастингу – відразу КВН. Навіть не було часу підготуватись. Але я радий, що в мене і моєї команди з імпровізацією досить непогано.

- Що стосується «Х-фактора», то я засмутився не від програшу, не від вильоту з проекту, а від того, що саме Серьога сказав мені «Ні». Вважаю, що він повинен був мене залишити, взяти в групу і довести, що реп може скласти серйозну конкуренцію сьогоднішній поп-музиці. А головне показати, що реп можуть слухати всі.

Репер вже має за плечима певні досягнення: це перемоги команди КВН «Болт», капітаном якої він є, звання «Студент року» Полтавського національного технічного університету

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter