Олександр Мамай ніяк не може знайти Гаврікова

Вибори мера Полтави
Валентина Зайченко25 жовтня 2010 о 18:021881 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай ніяк не може знайти Гаврікова
Сьогодні, з 13 до 15 години в «Коло» відбулася «гаряча» телефонна лінія з кандидатом у мери Полтави Олександром Мамаєм.
Олександр Мамай ніяк не може знайти ГавріковаОлександр Федорович сказав, що з легкістю відповість на всі запитання, бо вже набув досвіду під час передвиборчої кампанії. Прийшов кандидат в мери не сам, а з Юрієм Ісаєвим, котрий відомий в Полтаві, як сам говорив в одному телесюжеті пан Ісаєв, як один з кращих медіа-експертів  в Україні. Утім, Олександр Мамай, попри запевнення про «досвід» відповідати на питання,час від часу повертався в бік Ісаєва і перепитував:«Більш менш?».

Отже, першим запитанням, було запитання про Гаврікова.

– Ви не відповіли на звинувачення Гаврікова. Ви й надалі будете утримуватись від пояснень чи спростовувань?

– Мені б хотілося розставити крапки над «і» вже після виборів. Що існує такий правозахисник Гавріков, я дізнався лише місяць тому. Раніше я чув, що існує якась людина «Гаврік», але думав, що то якесь прізвисько. Перш ніж, висувати якесь звинувачення людині, потрібно з цією людиною, хоча б зустрітися. Декілька разів я намагався з ним зустрітися, аби поспілкуватись, відповісти на його запитання. Але його ще знайти треба. Бо він хоч і правозахисник, та ми не знаємо, де його правозахисна організація знаходиться. Якщо ви знаєте, що громадська організація «Наш дім – Полтава» знаходиться на вулиці Степового фронту, 5, то, де знаходиться правозахисна організація пана Гаврікова, ми до сих пір не знаємо. Зв’язатися ми з ним досі не можемо. Тож, щоб відповісти на запитання стосовно моєї судимості, я маю бачити оригінал цього документу, аби коментувати щось. Досі я бачив лише якісь ксерокопії. Спочатку потрібно бачити ці документи, а потім відповідати. Крапка. Що стосується інших звинувачень, стосовно того, що я в секті. Мої юристи порадили мені звернутися в суд, і за два дні виграли цю справу (особисто я не мав наміру на це реагувати, не вважаю його за правозахисника). У «Полтавському віснику» та «Вечірній Полтаві», в останньому номері, опублікували спростування ідеї Гаврікова. Але хочу зауважити, що я дійсно людина віруюча.

Ким бачить Юрія Ісаєва Олександр Мамай як мер, кого з інтернет-користувачів запросив у кіно з 25-им кадром та правду про його минуле – завтра на сайті переповість Олена Запорожан.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter