Після програшу Матковського перевізники відмовляються возити безкоштовно ветеранів праці

Ситуація
Валентина Зайченко3 листопада 2010 о 15:521291 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Після програшу Матковського перевізники відмовляються возити безкоштовно ветеранів праці
Відразу після виборів міські автобуси перестали возити ветеранів праці безкоштовно. 

Фото з transport.poltava.uaФото з transport.poltava.ua Про безкоштовний проїзд цієї категорії населення була домовленість між міськими перевізниками та міським головою Андрієм Матковським у рамках програми «Турбота», повідомили у прес-службі Полтавської міської ради.

А після виборів, коли стало відомо, що Андрій Матковський програв, перевізники направили до міськвиконкому звернення про те, що вони не можуть більше возити безкоштовно ветеранів праці.

- Перевізникам ніхто не компенсував ці затрати, хоча такої домовленості й не було в угоді з ними. Це була домовленість між ними та мером про безкоштовний проїзд цієї категорії населення, - говорить Віктор Кікоть, керівник прес-служби Полтавської міської ради.

Вчора, 2 листопада, Андрій Матковський, ще поки що діючий мер Полтави, заявив, що те, що з ветеранів праці тепер беруть гроші – неправда.

- Усі програми діють до 31 грудня, тому ветерани праці повинні їздити безкоштовно, - говорив Андрій Матковський.

Але ж практика показує, що ветерани праці відтепер або оплачують проїзд, або сваряться з кондукторами і виходять з транспорту, не доїжджаючи до потрібних зупинок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter