У Полтаву приїжджали Сніжана Єгорова та брати Борисенки

Дозвілля
Валентина Зайченко13 листопада 2010 о 11:442256 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаву приїжджали Сніжана Єгорова та брати Борисенки
12 листопада у палаці дозвілля «Листопад» відбувся фінальний гала-концерт конкурсу міні-міс та міні-містер Полтави-2010.

Діти показували свої таланти на сценіДіти показували свої таланти на сцені Конкурс та концерт проведені за підтримки лідера громадського об’єднання «Наш дім – Полтава» Олександра Мамая, про що неодноразово наголосили ведучі зі сцени. Сам Олександр Мамай, який від того ж дня ще офіційно очолює місто, також сидів у залі.

Сніжана Єгорова, відома українська актриса та ведуча разом з відомим в Україні ведучим з Полтави Олександром Лазарєвим розважали публіку жартами під час оголошення номерів. Діти, які й є головною причиною заходу, на сцені показували свої таланти, вміння та красу – співали та грали власноруч написані пісні, танцювали різноманітні танці – від бальних до хіп-хопу. Найвидовищнішим став показ авангардних костюмів  – вбрання, зроблене власними руками з підручних матеріалів.

Сніжана Єгорова та Олександр ЛазарєвСніжана Єгорова та Олександр Лазарєв

Спеціальними гостями конкурсу стали співаки-близнюки брати Борисенки, випускники «Фабрики зірок-3». Тільки вони вибіглди на сцену, від дівчачого писку та крику починало дзвеніти у вухах. Дорослі і малі глядачі дуже тепло сприйняли молодих співаків у Полтаві і навіть підспівували їм.

Фоторепортаж з концерту та конкурсу дивіться тут

У залі сидів новий мер Полтави Олександр Мамай (у центрі фото), за підтримки якого і відбувся західУ залі сидів новий мер Полтави Олександр Мамай (у центрі фото), за підтримки якого і відбувся захід

Брати БорисенкиБрати Борисенки