Ворскла рознесла Іллічівець 6:2

Спорт
13 листопада 2010 о 16:091167 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ворскла рознесла Іллічівець 6:2
Сачко забив три голи. Фото: ФК "Ворскла" На початку матчу 17-го туру Української Прем'єр Ліги між «Іллічівцем» та «Ворсклою» нічого не передвіщало результативної гри. Відео.
Ворскла рознесла Іллічівець 6:2Хоча полтавці, безумовно, на гостьовому полі діяли чудово. «Ворскляни» контролювали м'яч, не даючи при цьому суперникам простору на полі. Як тільки гравці маріупольської команди перехоплювали м'яч, вони тут же швидко вибивали його куди подалі. Бо довго гратися із м’ячиком полтавці суперникам не давали, відразу накривали, пише сайт  vorskla.com.ua

Початок розгрому

«Ворскляни» в цьому матчі діяли різноманітно. Спочатку двічі Безус дальнім пасом намагався вивести Маркоскі на ударну позицію. Трохи не вистачало точності паса. Потім «Ворскла» стала грати через правий фланг. У результаті, це принесло плоди. Швидкий Кулаков на правому фланзі спочатку віддавав «холості» передачі, а потім все-таки його простріл знайшов ногу Сачко. Василь в один дотик перетворив пас партнера в гол - 1:0. Після цього Кулаков продовжив тероризувати оборону «Іллічівця», але безрезультатно.

Господарі, успішно відбившись, стали нарешті будувати атакуючу гру. Або краще сказати окреслювали спроби потримати м’яча у ногах. Найяскравіший епізод у «Іллічівця» був на 37 хвилині. Заробили стандарт господарі на лінії штрафного майданчику. Ярошенко непогано виконав цей удар і влучив у поперечину. Через п'ять хвилин Красноперову вдалося те, що не зміг на початку тайму зробити Безус, а саме віддати точний пас на Маркоскі. Олег виконав відмінну навісну передачу, і Йован, вибігши з-за спин захисників, ударом головою в один дотик перекинув воротаря господарів Романенко.



Один гол господарі зрештою забили, от тільки на шкоду собі ж

Перед голом на поле вийшов Антонов, який змінив травмованого Мельника. Саме вихід цього гравця сприяв пожвавленню атаки «Іллічівця». Хоча в першому таймі суперники «Ворскли» змогли провести всього одну непогану атаку. Ярошенко у штрафному п'ятою скинув під удар Яценко, але той не влучив у ворота з досить вигідною позиції.

На початку другого тайму Антонов зміг відквитати один м'яч. Після передачі Кривошеєнко, Олексій вирвався від опіки захисників (а конкретно - Даллку) і головою переправив м'яч у ворота.

А далі оборона «Іллічівця» стала нагадувати якісний сир, тому що чим кращий цей продукт тим більше у нього дірок. А захист команди Маріуполя нагадував навіть не прохідний, а проїзний двір. Недарма вони встановили анти рекорд українського футболу програвши «Динамо» 9:0. Полтавці спокійно почувалися на чужий половині поля і в результаті «Ворскла» з відповіддю недовго затримувалася. Спочатку Сачко міг забити, після того як Безус і Кулаков обійшли весь захист і останній віддав прострільну передачу. Але захисник випередив форварда і вибив м'яч з лінії воріт. А потім Василь зміг двічі вразити ворота «Іллічівця» після кутових у виконанні Кулакова. Спочатку Сачко «підрізав» головою м'яч у дальній кут. Пам’ятаєте, як Павлов казав: «А що Сачко!? Випустити його, щоб м’ячем в голову попало!?». Тут був саме такий випадок тільки Василь, до всього ще й зміг вибігти на подачу, та й технічно пробити головою.

А чотири хвилини після навісу м'яч просто сам відскочив вже на ногу Сачко. І Василь ударом в дотик заробив хет-трик у цьому матчі. Завдяки цьому голу Сачко закріпився на третьому місці серед кращих бомбардирів Прем'єр Ліги. З вісьмома м'ячами він поступається тільки Ідахору і Селезньову.

Ще на один гол спромоглися гравці «Іллічівця», а натомість отримали два

«Добив» «Іллічівець» Єсін. Який після пасу Маркоскі, переправив м'яч у ворота своєї колишньої команди. Втім, господарі змогли відіграти один гол. Після кутового, результативним ударом головою відзначився Ярошенко. І якщо хто-то міг подумати, що на цьому гольова феєрія закінчитися, він би помилився. Полтавці ще один раз засмутили господарів поля. За хвилину до кінця основного часу матчу Даллку і Маркоскі розіграли штрафний. Арменд навісив на дальню штангу, а там приспів Селін і головою забив шостий м'яч у багатостраждальні ворота «Іллічівця».

Схоже, розгромна поразка від «Динамо» надовго вибила з колії команду Маріуполя. Залишається їм побажати якнайшвидшого відновлення. Тільки давайте хлопці якось без Павлова, він нам більше потрібен. А «Ворсклі» такий виграш, безсумнівно, піде на користь, насамперед у психологічному плані.

Дуже непогана гра – багато голів. Нагадує впевнену перемогу за сетами у великому тенісі. Сподіваємось команда з Полтави продовжуватиме шматувати всіх суперників з подібними рахунками. Ну, принаймні, хоч виграватиме, адже до зимової перерви не так багато часу, а конкретніше – два тури.

Іллічівець - Ворскла 2:6



Голи: Сачко, 20, 60, 64 Маркоскі, 43, Єсін, 69, Селін, 89 - Антонов, 53, Кравченко, 76

"Іллічівець": Романенко, Савін, Чучман, Путівцев, Яценко, Яворський (Кравченко, 71), Тищенко, Пуканич, Ярошенко (Козоріз, 68), Кривошеєнко, Мельник (Антонов, 39)

Ворскла: Долганський, Селін, Медведєв (Ткачук, 91), Пєсков, Даллку, Краснопьоров, Єсін, Маркоскі, Кулаков (Янузі, 89), Безус (Громов, 74), Сачко

Попередження: Пуканич, Яворський, Савін - Маркоскі, Кулаков, Краснопьоров.



Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter