Полтавська та київська молодь грають у нічию

Спорт
20 листопада 2010 о 15:35741 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська та київська молодь грають у нічию
Бараннік у своєму стилі - гол + невикористанний момент. Фото ФК "Ворскла"«Ворскла» - «Оболонь» (Київ) - 1:1.
Полтавська та київська молодь грають у нічию
Першість молодіжних складів. 18 тур. Крутий Берег. Стадіон «Лтава». 20 листопада. 13-00. 9. Туман. 150 глядачів.

Голи: Баранник 23 - Солонінко 76.
На 79 хвилині Тимченко не реалізував пенальті - воротар.

Головний арбітр Володимир Головко (Дніпропетровськ)
Асистенти арбітра: Андрій Корнійко (Миргород), Валерій Давидов (Кременчук).
Четвертий арбітр: Олег Дробітько (Полтава).

«Ворскла»: Казаков (к), Кунєв, Курелех, Ткачук, Вовкодав, Оніко (Василенко 77), Пердута (Шмиголь 88), Бацула (Потапенко 77), Рикун (Дулуб 60), Бараннік, Чичиков (Тимченко 46).
Запасні: Чуваєв, Радченко.
Старший тренер: Сергій Свистун.

«Оболонь»: Онопко (Березовський 46), Путраш, Карамушка (Шкаврон 46), Майданевич, Батьківщина, Шевчук (Турчанов 46), Сокуренко, Коваленко, Зарічнюк (Солонінко 73), Яковенко (Мякушко 62), Товстун (Силич 74).
Запасні: Заваров.
Старший тренер: Сергій Конюшенко.

Активніше в атаці зустріч розпочали гості. «Оболонь» постійно притискала «Ворсклу» до воріт затяжними атаками. Кияни намагалися діяти різноманітно, передає прес-служба ФК "Ворскла". І, за рахунок навісів, довгих передач, проходів по центру, ударів здалеку, хотіли розпечатати ворота Казакова. Але Олексій грамотно керував обороною, тому «пивовари» лише раз по раз залазили в положення поза грою. А ось полтавчани змогли відкрити рахунок буквально в першій же атаці. Після подачі з правого флангу зі штрафного у виконанні Рикуна, Ткачук пробив головою, але м'яч потрапив у поперечину. А Баранник зміг виграти верхову боротьбу і повторним ударом відправити футбольний снаряд у ворота Онопка, кар'єра якого починалася саме в «Ворсклі» - 1:0.
А ось вже у другому таймі на поля господарями вже були «ворскляни». На початку 45-хвилинки відмінний шанс подвоїти рахунок і заробити дубль упустив Баранник. Після пасу з глибини поля, він вийшов один на один з воротарем, але вдарив прямо в голкіпера. М'яч пішов на кутовий, який нічим небезпечним не завершився. Вже в середині тайму непогано пробивав Потапенко. Але Березовський на пару з поперечиною з цим ударом впорався. А буквально в атаці у відповідь партнери змогли вивести один на один Силичі. Нападаючий «Оболоні» не зміг реалізувати вихід, пробивши прямо у воротаря. Однак Солонінко був першим на добиванні - 1:1. Як це часто буває - не забиваєш ти, забивають тобі. Свій шанс відігратися «ворскляни» отримали за 10 хвилин до кінця поєдинку. За фол у штрафній площі, після навісу з лівого флангу, арбітр зустрічі призначив пенальті у ворота «Оболоні». Але Тимченко, хоч і пробив сильно в нижній кут, вивести свою команду вперед не зміг. Воротар зафіксував м'яч у руках. На останніх секундах Тимченко знову пробивав, але вже з гри. Воротар м'яча забрав.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter