Студенти у Полтаві викрали колеса від автомобіля

Ситуація
30 листопада 2010 о 16:351149 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото із сайту autonahodka.ru У Полтаві, в одному із гаражних кооперативів міліціонери затримали двох студентів, що викрали автомобільні колеса.

– Хлопці вирішили «підзаробити» грошенят, знайомому одного із них потрібні були колеса до свого авто і вони взялися подешевше їх відшукати, – розповів Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. – Вночі пішли до гаражного кооперативу, примітили автомобіль ВАЗ 2105, що стояв на вулиці, трохи «покрутились» біля нього та почали роботу. Досить небагато часу знадобилося молодикам, щоб прихопити з собою два майже нових колеса з титановими дисками.

Працівники міліції їх піймали одразу.

– Працівниками карного розшуку проводились оперативні заходи по розкриттю скоєних автомобільних крадіжок, – говорить Олег Горобець, начальник сектору карного розшуку Київського РВ. – Біля одного з гаражних кооперативів вони помітили двох підозрілих молодиків та вирішили за ними прослідкувати. Коли ж хлопці вийшли з краденими колесами, міліціонери вирішили їх затримати.

Коли хлопці побачили міліціонерів, почали тікати. Але їх швидко наздогнали. Затриманими виявились студенти одного з коледжів міста Полтави.

Вісімнадцятирічний третьокурсник родом з Кобеляцького району, а шістнадцятирічний хлопець – першокурсник із міста Гадяча. Відносно них вже порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає обмеження або позбавлення волі на термін до п’яти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter