Майбутнім Королевам Полтавщини давала майстер-клас відома модель

Королева Полтавщини 2010
1 грудня 2010 о 15:253112 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Майбутнім Королевам Полтавщини давала майстер-клас відома модель
Триває підготовка до конкурсу краси «Королева Полтавщини – 2010». Фоторепортаж.

Вчора учасницям конкурсу проводила майстер клас переможниця багатьох міжнародних конкурсів краси та відома модель Олена Клепко.

Олена не тільки поділилася досвідом із красунями, а ще й дала їм безліч безцінних порад.

– В першу чергу, я розповіла про те, як сама брала участь у подібних конкурсах, – говорить дівчина. – Головною метою було пояснити дівчатам, якими є конкурси краси у реальності. Які проблеми можуть їх підстерегти. А головне – як з ними боротися.

Олена Клепко говорить, що модельний бізнес та участь у конкурсі не може бути головним у житті. Основне – це отримати освіту та стати особистістю. А модельний бізнес – лише додаткове хобі, щоб життя було цікавішим.

Дівчата близько двох годин дефілювали на високих підборах та у красивому вбранні позували перед відео- та фотокамерами. Головне завдання конкурсу «Королева Полтавщини – 2010», говорить Марина Татаренко, виконавчий продюсер конкурсу, щоб дівчата відчули себе жінками, яки мають гарні перспективи на майбутнє.

– Ми маємо можливість давати перспективу виходу на міжнародний та світовий рівень, – розповіла Марина Татаренко, – Кошти, зібрані з білетів, частково будуть віддані у дитячі будинки. Маємо плани проводити «Королеву Полтавщини» і надалі кожного року.

Переможниця конкурсу отримає ключі від автомобіля. А фіналістки  – ювелірні прикраси, вироби з хутру, відпочинок від туристичного агентства та багато іншого. Фото журналу "Яркий день"

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter