У Полтаву приїде джазова співачка Анастасія Букіна

Королева Полтавщини 2010
Надія Труш16 грудня 2010 о 15:201508 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Анастасія Букіна Фото: bukina.com 17 грудня до Полтави приїздить молода джазова співачка та телеведуча Анастасія Букіна.  Вона буде однією з членів журі конкурсу «Королева Полтавщини 2010».

Про творчість, особисте ставлення до конкурсів краси та Дмитра Коляденка розповіла в ексклюзивному інтерв’ю «Колу»

– Анастасіє, чому Ви вирішили стати співачкою? Ким мріяли бути у дитинстві?

– Я на сцені з п’яти років. Ніким іншим себе не уявляла. Навіть не можу сказати чому стала співачкою, спів був зі мною завжди.

– Чому обрали саме джаз-вокал?

– У моїй рідній Одесі завжди було багато джазових виконавців. З дитинства за ними спостерігала, це вплинуло на мій вибір.

– Кілька років тому Ви випустили дебютний альбом. Коли плануєте порадувати шанувальників другим альбомом?

– На даний час іде робота над записом другого альбому. Думаю, він матиме назву «Мой уют». Я до всього намагаюся підходити серйозно, тому не поспішаю. Хочу, щоб музика була якісною.

Новий рік Анастасія Букіна зустріне на роботі, у вільний час співачка любить малювати

– Анастасіє, як і де зустрічатимете Новий рік?

– Уже тринадцять років поспіль новорічні свята зустрічаю на роботі. Хочеться дарувати людям радість. Цього року теж працюватиму.

– Ким Ви були у дитинстві на новорічних ранках?

– Зазвичай мені діставалися біленькі ролі, Сніжинка або Снігова Королева.

– Настю, Ви любите подорожувати? У яких країнах уже побували?

– Подорожувати дуже люблю. Побувала з концертними програмами у країнах Європи, Туреччині. Мене приваблюють країни Сходу, Індія, Таїланд. Планую поїхати найближчим часом до Таїланду. Влітку не можу дозволити собі відпочивати, тому роблю це взимку.

– А чим захоплюєтеся, окрім музики?

– У вільний час можу малювати. Професійно цьому не вчилася, просто завжди було таке захоплення. Подобається влітку вийти з мольбертом до моря, мене надихають одеські пейзажі. Малюнки дарую близьким, друзям. Іноді вони замовляють, щоб я намалювала їм щось. Я роблю це, бо приємно дарувати радість тим, кого любиш і поважаєш.

Співачка у захваті від Дмитра Коляденка й Білої альтанки

– 17 грудня разом з Дмитром Коляденком Ви візьмете участь у проекті «Красуня Полтавщини 2010». Чи спілкувалися з Дмитром до цього? Яке враження він справляє на Вас ?

– Із Дмитром знайома давно, ми разом брали участь у спільних проектах. Діма – класна людина, з ним цікаво говорити, він дуже приємний.

– Як оцінюєте подібні конкурси краси? Чи брали коли-небудь участь у подібних заходах?

– Це великий професійний досвід, до якого ставлюсь позитивно. Раніше брала участь у конкурсах краси в Одесі але робота професійної моделі мені не цікава.

– Настю, чи Ви бували в Полтаві раніше?

– Так, я приїжджала з концертами, на відкриття одного торгового центру. Дуже сподобалося місто, особливо гуляти на Білій альтанці. Класне відчуття, стояти й дивитися згори на красу міста.

– Ви працюєте ведучою на корпоративних вечірках. Чи не задумувалися серйозно над роботою на телебаченні?

– Я три роки працюю на одеському телебаченні, але це для особистого піару. Виходити на рівень всеукраїнського не збираюся, мені не цікаво. Вважаю, що треба робити професійно одну справу. Оскільки я співачка, то хочу й надалі розвиватися у цьому плані.

– Настю, чи можете назвати на кого з відомих людей Ви рівняєтесь?

– Я не можу виділити якусь окрему особистість. Можу сказати, що рівняюся на метрів джазової музики.

– Ваші передноворічні вітання читачам «Кола»...

Здоров’я у Новому році, це зараз головне. Ще хочу додати, бережіть себе, свої почуття, один одного. Бажаю радості, любові.

Довідка «Кола»

Анастасія Букіна – джазова співачка. Народилася 25 травня 1985 року у місті Одеса. Закінчила одеську музичну школу по класу фортепіано, Одеське музучилище мистецтва і культури імені Данькевича (естрадно-джзовий відділ).

У 2001 році перемогла в джазовому конкурсі імені Л. Утьосова серед вокалістів. Солістка Одеської державної  філармонії. 2001 – 2002 – навчання в «Школі-майстерні «Червоної рути».

У 2007 році випустила перший альбом, який поєднав у собі всі напрямки джазової музики.