Мільйонерка з Полтави Олена Ковтун зустріч 2011 року поєднає з новосіллям

Дозвілля
Ніна Король23 грудня 2010 о 10:061478 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олена Ковтун Олена Ковтун, що навесні цього року перемогла в телешоу «Україна має талант-2», планує вже Новий 2011 рік зустрічати у власному помешканні – трикімнатній квартирі.
Нині там закінчується ремонт.

Нагадаємо, Олена, незряча співачка з Полтави, у телепроекті у якості переможниці отримала мільйон гривень і нарешті обзавелась квадратними метрами. Нині ще живе в гуртожитку.

– Новий рік зустрічаю завжди в родинному колі, – каже дівчина. – І рік Кролика, навіть якщо будуть концерти, після півночі намагатимусь хоч годину побути з найдорожчою мені людиною – чоловіком Сергієм.

Поки що про виступи на Новоріччя співачка не поширюється.

Олена – хороша господиня. Вона любить готувати, цьому навчилась, живучи в гуртожитку (адже виховувалась  в інтернаті і лише зрідка бувала у бабусі та дідуся).

– У мене завжди свято Нового року асоціюється з мандаринами, їх нам видавали в інтернаті з солодким подарунком, по дві штучки, – згадує співачка.

Нині ж новорічному столі у сім’ї Ковтун буває багато усіляких страв, щороку різних. Олів’є вже набридло, тому його не готують. А от усілякі пікантні страви, де змішуються смаки (м’ясо, риба з ананасами, апельсинами тощо) Олена та Сергій люблять, господиня любить експериментувати.

Минулого року в невеличкій кімнаті Ковтунів під бій курантів святкували три чи чотири родини.

– Знаєте, як воно в гуртожитку, там усі до всіх заходять, вітають, бажають, – говорить Олена.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter