У головного міліціонера області на новорічному столі традиційно 17 страв

Дозвілля
Ніна Король23 грудня 2010 о 10:121114 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олександр Рудяк Фото Ніни Король Олександр Рудяк, начальник УМВС України в Полтавській області, Новорічну ніч зустрічає зазвичай удома з сім’єю.
Лише на 15 – 20 хвилин виїжджає до міської ялинки, щоб побачитись із друзями.

Ялинка у родині Олександра Вікторовича вже останні сім років штучна, хоча в дитинстві Новий рік майбутній міліціонер, живучи в селі, зустрічав біля живої ялини. Сосна траплялась рідко. Приносив деревце в будинок батько.

Минулого року, живучи в Криму, сім’я Олександра Вікторовича новий 2010 рік зустрічала з живою ялинкою, яку подарували у горщику.

– Потім у березні ми розбили горщик і висадили її перед будинком, нині за нею доглядає мій товариш – лісник, – каже головний міліціонер області. – Чи наряджатимуть її цього року, не знаю.

Як колись, так і нині прикрашають новорічне дерево в Рудяків після 25 грудня.

– Нині це роблять дружина та дві доньки, – говорить генерал-майор. – Останні 20 років на новорічні приготуванні в мене немає часу.

Хоча подарунки дітям пан Олександр готує.

– У нас є для цього чобітки: одному 16 років, іншому дев’ять, – усміхається глава родини. – Якщо вміщається подарунок, кладу в чобіток.

Під 12 ударів годинника генерал-майор буде підіймати келиха, як і щороку, але не зі спиртним. Адже зовсім не вживає алкогольних напоїв.

На новорічному столі в родині правоохоронця  17 страв.

– Чому саме стільки, не відомо, – каже Олександр Вікторович. – Дружина сама визначає цю позицію, адже вона – один із кращих рестораторів в Україні, як я вважаю. У 1994 році ресторан, який вона очолювала, будучи директором, був визнаний кращим серед малих ресторанів в Україні. Вона керувала рестораном 12 років.

Олів’є дружина приготує обов’язково, адже це один із улюблених салатів пана Олександра.

– Ми родом із Радянського Союзу, тож цей салат як і тоді я люблю, – поділився міліціонер.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter