Олександр Геращенко, переможець Танцюють всі 3, поїде до США

Новини
Валентина Зайченко30 грудня 2010 о 10:151548 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олександр Геращенко Фото: Валентин Василенко Нагадуємо, Олександр Геращенко із Комсомольська
за результатами голосування глядачів став кращим танцюристом України.

Хлопець отримає грошову винагороду у розмірі 350 тисяч гривень і поїздку у США для навчання у провідних хореографів світу.

Сашко з іншими учасниками проекту відсвяткував танцювальний успіх.

– Фіналісти разом із батьками відзначили подію у Пущі- Водиці, – розповіла Еліна Сергачова,  піар-менеджер Олександра, журналісту Надії Кучер. – Там жили учасники проекту протягом усього сезону «Танцюють всі-3».

За словами Еліни, зараз Сашко почувається дуже втомленим, адже  він один із тих, хто віддавав тренуванням навіть час сну. Одна з найперших мрій хлопця – виспатися досхочу.  Олександра Геращенка на проекті назвали не лише кращим танцюристом України, але й романтичною натурою.

На даний час серце хлопця вільне, у пошуках справжнього, красивого кохання. Олександр вірить у кохання з першого погляду.

З Олександром нині зв’язатися не вдалося, у нього проблеми з телефоном, як повідомила піар-менеджер Еліна Сергачова.

Вона розповіла, що Сашко був улюбленцем не лише публіки, але й членів журі. Хореограф-постановник проекту «Танцюють всі-3» Джоселін Доулінг сказала, що хлопця чекає велике танцювальне майбутнє, побачила харизму і велике бажання працювати.

Мама земляка, пані Валентина розповіла, що вірила у сили Сашка і щиро рада синовій перемозі.

Олександр Геращенко витратить виграні кошти на операцію для мами і власну школу танцю

Еліна Сергачова розповіла, що кошти полтавець буде отримувати поступово, частинами. Першу Олександр витратить на операцію для мами. На інші гроші організує власний танцювальний колектив, школу танцю.

За словами піар-менеджера, хлопець і досі перебуває під враженням від перемоги.

Пані Еліна розповіла, що цього року 22-річний Олександр святкує 10-літній ювілей власної танцювальної діяльності.

Олександр вірив у свою перемогу на проекті, але не до кінця. Вважав, що на шоу було чимало талановитих претендентів на звання найкращого. Переможцями проекту бачив Юджина або Тоні.

Новий рік кращий танцюрист України зустріне у Хоролі разом з мамою

Наразі Олександр має багато планів, які хоче втілити в життя уже найближчим часом. Окрім того, що хоче розвиватися у всіх танцювальних стилях, планує давати майстер-класи, відкрити власну школу танців. Хлопець виконає свою обіцянку, яку дав ще на початку прямих ефірів шоу «Танцюють всі-3» – витратить виграні кошти на операцію для мами (у неї проблеми із суглобами – прим.авт).

Після перемоги на проекті Олександр Геращенко впевнився, що мрії збуваються. Хоча виникали й труднощі. Приміром, постановка танцю самба далась нелегко.

Новорічні свята Сашко проведе у Хоролі, разом із мамою. Після цього вирушить у Всеукраїнський тур разом із фіналістами проекту «Танцюють всі-3».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter