Перед Новим роком під Полтавою сталося вбивство

Ситуація
Валентина Зайченко2 січня 2011 о 12:361662 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Перед Новим роком під Полтавою сталося вбивство
Компанія святкувала Новий рік у цьому будинку під Полтавою Фото з mia.pl.ua (2 шт.)За два дні до початку нового року у Рибцях забили до смерті 42-річного чоловіка. 




Як повідомили правоохоронці, це сталося під час того, як компанія з п’яти чоловік випивала напередодні свята.

Дві жінки та три чоловіка у приватному будинку в Рибцях вирішили відсвяткувати Новий рік та випили два з половиною літра горілки. Як зазначають правоохоронці, усі з компанії зловживають алкоголем.

Після випитого між 42-річним та 32-річним товаришами зав’язалася сварка. Молодший почав бити свого старшого товариша – спочатку кулаком по голові, а коли той впав, то бив вже ногами.

Як розповів підозрюваний у вбивстві правоохоронцям, після бійки усі продовжили застілля, а побитий чоловік лежав на підлозі і видавав незрозумілі звуки.

Після застілля четверо друзів лягли спати, а на ранок знайшли свого товариша на підлозі, де й залишили. Спочатку усі подумали, що той спить, але потім зрозуміли, що він помер.

Чоловік, який бив загиблого, погрожував, що розправиться і з тими, хто не захоче допомогти йому сховати тіло. Тому «друзі» вкинули тіло загиблого у покинутий льох.

Тіло загиблого вкинули у покинутий льохТіло загиблого вкинули у покинутий льох

- Але інформація про можливе вбивство вже через кілька годин стала відома правоохоронцям, - повідомив Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області.

Хто саме повідомив про вбивство, правоохоронці не повідомляють. Але розповіли, що це точно не ті, хто були під час вбивства у будинку.

Підозрюваного затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. До речі, чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності і раніше.

Під час огляду тіла судово-медичним експертом на голові загиблого були виявлені численні ушкодження. За висновком медиків, причиною смерті стала закрита черепно-мозкова травма.

Київським райвідділом міліції відносно підозрюваного порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter