Полтавська бібліотека залучає відвідувачів святковими програмами

Дозвілля
10 січня 2011 о 14:20916 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська бібліотека залучає відвідувачів святковими програмами
10 січня в бібліотеці-філіалі №6  Полтавської ЦБС  відбулося Новорічне свято для учнів ЗОШ №11. Для дітей організували цікаву вікторину та розкрили таємницю походження  назв років за Східним календарем.

Новорічне свято проводилося  для учнів школи №11 невипадково. Адже упродовж семи років ці два заклади співпрацюють.

- Наш директор Валентина Олійніченко та завуч з виховної роботи Анна Берегова уже упродовж семи років співпрацюють з бібліотекою №6. Вони проводять для наших учнів різноманітні виховні заходи, приходять до нас на відкриті уроки, - розповідає  Людмила Литвин, класний керівник 3-А класу полтавської школи №11. – Діти завжди йдуть до цієї бібліотеки із задоволенням, вільно й розкуто себе почувають.

Проведення таких заходів допомагає бібліотеці вивчити інтереси своєї читацької аудиторії.

-  Наша бібліотека постійно співпрацює з позашкільними дитячими мистецькими закладами міста. Постійні контакти з ними дозволяє розробити систему масових заходів щодо вивчення читацьких інтересів. Наша завідувач Олена Супруненко  постійно вносить інноваційні методи у роботі з дітьми. Таким чином дітям з нами цікаво,  - говорить  Світлана Тимошенко, бібліотекар читального залу бібліотеки-філіалу№6 Полтавської ЦБС.

Окрім Новорічного свята, на території бібліотеки №6 діють різні виставки. Учасниками однієї з них є саме учні 3-А класу школи №11. Це виставка малюнків «Мороз і сонце – день чудовий». Також  бібліотека залучає до участі у виставках і усіх відвідувачів. Саме вони допомогли бібліотеці зібрати новорічні ялинкові іграшки для виставки іграшок у стилі ретро.

Підготували свято  Світлана Луценко, педагог-організатор дитячо-юнацького клубу «Товариш»ПМЦ ДЮКів за місцем проживанням та Світлана Тимошенко, бібліотекар читального залу бібліотеки-філіал №6 Полтавської ЦБС.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter