У Полтаві на автозаправці внаслідок вибуху загинув таксист

Топ Новина
Валентина Зайченко10 січня 2011 о 15:413987 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на автозаправці внаслідок вибуху загинув таксист
Сьогодні, 10 січня, приблизно о 12.30  на трасі Київ-Харків під Полтавою біля повороту до села Гора на газовій (метановій) автозаправці стався сильний вибух. 

Внаслідок цього загинув 46-річний чоловік, який заправляв свій автомобіль «Волга». Загиблий працював таксистом служби 15-55.

Офіційних коментарів поки що не дають ні представники заправки, ні представники аварійних служб. Газ на заправці відразу перекрили. На місці події працюють правоохоронці та представники інших перевіряючих структур.

Більше фотографій з місця трагедії ТУТ.

Труп чоловіка відкинуло від автомобіля на кілька метрів, балон від вибуху пролетів приблизно 150 метрівТруп чоловіка відкинуло від автомобіля на кілька метрів, балон від вибуху пролетів приблизно 150 метрів

За словами очевидців, існує дві версії аварії. За однією, неполадки сталися на самій заправці.

– Відомо, що ця заправка сьогодні не працювала якийсь період часу. Мабуть, були якісь несправності. Мій друг і кум Микола Б. був одним з перших клієнтів після перерви у роботі газоавтозаправної станції, – говорить Микола, який прибув на місце смерті друга.

За іншою версією, причиною могло стати порушення правил експлуатації газового балону. Адже вибухнув саме балон, яким було обладнано автомобіль загиблого.

– Працівник заправки вже закінчив заправляти автомобіль. Кран подачі газу вже був перекритий. Це і врятувало заправника, адже він вже встиг відійти, – говорить очевидець. – А вибух стався у автомобілі загиблого. Балон вирвало і він пролетів у посадку метрів 150.

Як розповів кум загиблого, чоловіку 5 січня виповнилося 46 років. У нього залишилася дружина та двоє неповнолітніх дітей.

– Він був дуже порядною людиною, – говорить Микола. – Таксистом він працював вже років 20, з початку незалежності України.